Søg efter bijbaan lumc

   
 
bijbaan lumc
 
Vacature Vrijwilliger zorghotel gastvrouw/hee Werken bij topaz.
Er zijn verschillende innovatieve zorgpaden die in samenwerking met andere partners, zoals revalidatiecentrum Basalt, LUMC en Haaglanden Medisch Centrum HMC zijn ontwikkeld. In Topaz Revitel is alles gericht op revalideren, zodat de revalidant zo snel mogelijk weer zelfstandig functioneert in het dagelijks leven. Revalidanten werken in Revitel aan hun herstel na bijvoorbeeld een operatie of ziekte, waarbij de eigen regie voorop staat. Het hele leven telt. Reageer op deze vacature. Deze vacature delen? Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties. Maak hieronder uw keuze. Locatie Revitel Leiden. Reageren op vrijwilligersvacature. Velden gemarkeerd met een graag invullen. Vacature voor vrijwilliger. Vrijwilliger zorghotel gastvrouw/heer. Hartelijk bedankt voor je reactie op Vrijwilliger zorghotel gastvrouw/heer! Onze vrijwilligerscoördinator neemt binnenkort contact met je op. Deze vacature is niet meer actief. Parttime 0-32 uur. Wil jij deel uit maken van het dagelijks leven van onze bewoners, kies dan voor kleinschalig wonen in onze locatie Topaz Lakenhof! Deze vacature is niet meer actief. Bijbaan voor zorgstudenten.
IT Jobs Vacancy Leiden March 2021 ICTerGezocht.nl.
Leiden HBO Medior New job! Universiteit Leiden Krijg je energie van het aangaan van uitdagingen in een complexe omgeving en vind je het leuk om gezamenlijk te zorgen voor excellente ondersteuning. BI Engineer gezocht die zich door wilt ontwikkelen! Leiden HBO Junior/Medior/Senior New job!
Bijbaan Leiden Vacatures Leiden StudentenWerk.nl.
Sorteer op afstand. Sorteer op nieuwste vacatures. Commercieel Medewerker in Leiden. Parttime overdag, Avondwerk, Weekendwerk, Thuiswerk. Leiden Parttime overdag, Avondwerk, Weekendwerk, Thuiswerk. Heb je een vlotte babbel en zou je nog ijs aan iemand op de Noordpool kunnen verkopen? Start dan als Commercieel Medewerker in Leiden. Bijbaan als weekend verkoopmedewerker in Leiderdorp.
Bijbanen in Leiden StudentJob.
Horeca bijbanen Leiden. Ben jij op zoek naar een bijbaan in de horeca? Jij bent gemotiveerd en werkt hard. Het werk in de horeca sector is heel flexibel en past daarom perfect bij je studie of andere verplichtingen. Zie je jezelf hier wel werken?
Vacatures bij LUMC Intermediair.nl.
links over banen.
Nooit meer solliciteren. Sollicitatie Tips CV Tips. Solliciteer actief naar passend werk. Vv Sportief: Home. Bijbaan voor studenten. Studentenbanen aan de UM. Werk voor studenten. Studenten en bijbanen. Bijbaan bij jou in de buurt. Bijbaan in je woonplaats. Bijbaan voor studenten.
M.B.V. Mebiose Pagina 3 De vereniging voor BMW GSLS aan de UU.
Carrière, Stage Vacature. Bijbaan Afdeling Centraal Inschrijven UMC. by vice-Fiscus on april 19, 2018 with Geen reacties. Medewerker Centraal Inschrijven patiënten Lijkt het jou leuk om in het UMC Utrecht zowel patiënten in te schrijven als administratieve werkzaamheden uit te voeren?
Mbo-verpleegkunde. bars rotate.
Dit betekent dat je lesdagen afgewisseld worden met werkdagen op een verpleegafdeling binnen het LUMC. Zodra je je BVP met een voldoende afsluit, start je als student verpleegkunde bij het LUMC met de beroepspraktijkvorming BPV. De BPV duurt tweeënhalf jaar: 36 uur per week werk je in de praktijk en onder werktijd ga je gemiddeld één dag per week naar school.
Vakantiewerk vakantiewerk.startsignaal.nl.
Nog geen nieuws. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9. Part Time Werk.
Hulp gezocht! 5 x vacatures om te helpen tijdens coronacrisis indebuurt Leiden.
Luba Uitzendbureau Leiden Dienstverband: Branche: Standplaats: Sluitingsdatum: parttime Advies/Consultancy Leiden 12-05-2020 De coronastorm trekt over ons land en niemand. Op verschillende afdelingen in het LUMC kun jij verantwoordelijk voor de schoonmaak worden. Ben jij flexibel inzetbaar in de avonden of nachten?
Vacature Manager Infrastructuurdiensten DeRecruiter.nl.
De afdeling ITDI wil de dienstverlening vernieuwen, verbinden en doorontwikkelen, samen met je teams zorg jij voor een focus op deze vernieuwing en zorg je ervoor dat jullie partners worden van de zorg, het onderwijs en de wetenschap; een partner voor alle stakeholders binnen het LUMC.

Contact Us