Resultater for bijbaan bibliotheek

   
 
bijbaan bibliotheek
 
Bijzonder bijbaantje: het digitaliseren van professor Braidottis archief Atria berichten.
Nieuws en publicaties. Catalogus bibliotheek en archief. Catalogus bibliotheek en archief. Dinsdag t/m vrijdag 1000: 1700: uur 31 20 30 31 500 info@atria.nl. Help ongelijkheid de wereld uit. Steun Atria via het Aletta Jacobs Fonds Doneer. Bijzonder bijbaantje: het digitaliseren van professor Braidottis archief.
Vacatures stages.
Stage bij Bibliotheek Bollenstreek MAS. De Bibliotheek Bollenstreek komt graag in contact met jongeren en biedt hen daarom de mogelijkheid om middels de maatschappelijke stage een kijkje te nemen achter de schermen van de bibliotheek. Dit ziet er vaak anders uit dan verwacht!
Bij ons werken.
Onze stichting is een dynamische, multidisciplinaire publieksorganisatie verantwoordelijk voor de invulling en programmering van het Forum en acht Forumbibliotheken in de gemeente Groningen. We hebben ongeveer 100 medewerkers. Fijn dat het je leuk lijkt om voor het Forum te werken! Open sollicitaties nemen we echter niet in behandeling, als er geen plekken vrij zijn. Zodra er mogelijkheden zijn, zullen we vacatures publiceren via deze webpagina klik hierboven op bekijken solliciteren. Volg ons op LinkedIn. Stages en vrijwilligerswerk. Vacature: stagiair communicatie/marketing. Vacature: onderzoeksstagiair communicatie/marketing.
Bibliotheek Hilversum.
Voor het MBO. Tips voor thuis. Bekijk alle tips voor thuis. Bekijk alle jeugdtips voor thuis. Alles over onze collectie. Aanwinsten, catalogus, wetenschappelijke boeken, Anders Lezen Punt, Inspiratie. Naar de collectie. Lenen, reserveren, verlengen. Over Bibliotheek Hilversum. Inloggen Mijn Bibliotheek.
Openstaande Vacatures De Bibliotheek Haarlemmermeer.
About us English. Neem contact met ons op. Word nu lid van de Bibliotheek Haarlemmermeer. toegang tot 30.000 e-books. genieten van 5.000 luisterboeken! 160 online cursussen van Soofos en GoodHabitz. voor maar 450, per maand. de laatste tijdschriften online lezen.
vacature Bijbaan: Magazijnmedewerker in Amsterdam. Bewaar deze vacature in je favorieten.
Op dit moment zijn er veertig mensen van verschillende nationaliteiten werkzaam in dit bedrijf, onder wie bibliothecarissen en gespecialiseerde boekhandelaren. Enkelen van hen werken al meer dan twintig jaar voor deze boekhandel. Samen vormen zij een kundig en ervaren team met een gedegen kennis van de bibliotheek en boekenwereld. Onze ideale Bijbaan: Magazijnmedewerker in Amsterdam.
Parttime administratieve medewerkers gezocht voor de Koninklijke Bibliotheek Den Haag.
Jonger dan 21 jaar: 8, euro bruto per uur.; 21-22 jaar: 8.50 euro bruto per uur.; 23 jaar en ouder: 9, bruto per uur. Reiskostenvergoeding is helaas niet mogelijk. Heb jij interesse in deze boeiende bijbaan? Klik dan op de knop Solliciteer direct!
Vacatures Zorg Niveau 2 in Kortenberg 3070 1 jobs op VDAB.
Als Celhoofd sta je in voor het ontwikkelen en uitvoeren van het. 1 Jobs gevonden. Ontvang nieuwe jobs voor deze zoekactie via mail. Zorg En Welzijn Niveau 2 Zorg Hulp Kyc Analist Hr Recruiter. Zorg Bijbaan Zorgteam Mechanical Engineer Schilder.
Vacatures Nieuwe Veste.
We willen alle kinderen een culturele basis meegeven, jongeren stimuleren om hun blik op de wereld te verbreden en participatie onder volwassenen faciliteren. Voor een optimale aansluiting bij wat er leeft in Breda legt Nieuwe Veste de relatie tussen het culturele veld, organisaties op het gebied van onderwijs, welzijn, zorg gezondheid en de inwoners van de stad. Samen met deze partners werken we aan een sociaal en cultureel levendig Breda. Nieuwe Veste bestaat uit de Bibliotheek Breda, Centrum voor de Kunsten en Cultuurwinkel Breda.
Studenten prikbord Flexibele bijbaan: PeerPoint medische bibliotheek.
Reageer Terug naar alle onderwerpen. Flexibele bijbaan: PeerPoint medische bibliotheek. Vacature Student Peer Point Medische Bibliotheek 4 uur per week. De Medische Bibliotheek is per direct op zoek naar studenten die samen met anderen Peer Point willen runnen. Wat is Peer Point?
Vacatures.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Bibliotheek Den Haag is een onderdeel van de Dienst Publiekszaken van de gemeente Den Haag. Als er vacatures zijn in de bibliotheek, vindt u ze hier en op de website Werken voor Den Haag.

Contact Us