Resultater for jumbo bijbaan

   
 
jumbo bijbaan
 
Jumbo Heerschap organiseert Bijbaan Festival Nederweert24.
Het Bijbaan Festival is van 11.00 tot 16.00 uur. Het doel van het Bijbaan Festival is om op een leuke wijze hulpkrachten te werven voor een bijbaan in een van de Jumbo Heerschap supermarkten in Weert en Nederweert. Stap in sollicitatiebus en wellicht vind jij dé perfecte bijbaan!
Bijbaan Festival bij Jumbo Heerschap.
Het Bijbaan Festival is van 11.00 tot 16.00 uur. Het doel van het Bijbaan Festival is om op een leuke wijze hulpkrachten te werven voor een bijbaan in een van de Jumbo Heerschap supermarkten in Weert en Nederweert. Stap in sollicitatiebus en wellicht vind jij dé perfecte bijbaan!
Hilversum Stephensonlaan, Bijbaan Kassamedewerker UZ-47296.
En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en belangrijke werkzaamheden. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school? Dan passen we gewoon je werktijden aan! Jouw goal Vanachter de kassa krijg jij het voor elkaar dat élke klant met een lach de winkel uit loopt. Je zorgt dat onze klanten snel geholpen worden en dat de betaling nauwkeurig verloopt. Snel, goed en vriendelijk: dat is jouw aanpak. En welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het! 4 days ago Rapporteer deze vacature. Jumbo Supermarkten B.V.
Wat voor werk mag ik doen als ik 13 of 14 jaar ben? Rijksoverheid.nl.
Groenten en fruit plukken is verboden als er pas met bestrijdingsmiddelen is gespoten. Je mag aan de lopende band werken. Dit mag alleen onder strikte voorwaarden. Zo moet je werkgever nadelige lichamelijke en geestelijke belasting voorkomen en een veilige werkomgeving garanderen. Je mag helpen bij lichte werkzaamheden op bijvoorbeeld een manege, een camping of in een speeltuin. Als je 13 en 14 jaar bent, mag je niet.: werken in een fabriek.; werken met of in de omgeving van machines.; werken met gevaarlijke en/of giftige stoffen.; dingen tillen die zwaarder zijn dan 10 kilo.; dingen duwen of trekken van meer dan 20 kilo.; achter de kassa werken.; vrachtwagens laden of lossen.; zelf kranten bezorgen helpen bij het verspreiden van folders en huis-aan-huisbladen mag wel.; werken in de horeca als daar alcohol wordt geserveerd.; werken als maaltijdbezorger op de fiets of op een e-bike. Als je 13 of 14 jaar bent, mag je uiteraard ook niet.: het werk doen dat verboden is voor jongeren tot 18 jaar.; het werk doen die jongeren van 16 en 17 jaar alleen onder deskundig toezicht mogen uitvoeren.
Bereken je salaris Jumbo Kerkrade Centrum.
Werken bij Jumbo. Bereken je salaris. Opleiding via Jumbo. Bereken wat je bij ons gaat verdienen! Vul je gewenste functie en je leeftijd in.: Je leeftijd Let op! Als kassamedewerker dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Aantal uren per week.
Dringend gezocht: Vakantiewerk jumbo Maart 2021 802 actuele jobs voor Vakantiewerk jumbo Jooble.
Zorgstudent bijbaan vakantiewerk. Volg jij een opleiding in de zorg en ben je op zoek naar een bijbaan? Of naar vakantiewerk? Bij KwadrantGroep kun je, terwijl je nog naar school gaat, al een carrière opbouwen. Je bent bij ons van harte welkom! Terwijl jij overdag gewoon naar school gaat, werk je in je. 10 dagen geleden. Order picker Jumbo Den Bosch.
Jumbo salaris en uurloon van vakkenvuller: Vergelijk tarieven per leeftijd.
5 Jouw salaris. Vakkenvullen is een populaire bijbaan onder schoolgaande jongeren. Het is goed te combineren met school en daarnaast gezellig omdat je werkt met leeftijdsgenoten. Wil jij ook hulpkracht, vakkenvuller, of vulploegmedewerker zoals dat tegenwoordig zo mooi heet, bij Jumbo worden?
Open sollicitatie Jumbo Stramproy.
Werken bij Jumbo. Bereken je salaris. Opleiding via Jumbo. Bereken wat je bij ons gaat verdienen! Vul je gewenste functie en je leeftijd in.: Je leeftijd Let op! Als kassamedewerker dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Aantal uren per week.
Vacatures Jumbo Stramproy.
Vandaag zijn wij geopend tot 2100: uur. Werken bij Jumbo. Bereken je salaris. Opleiding via Jumbo. Stuur een open sollicitatie. Minimale leeftijd al vanaf 13 jaar. Dagen en tijden in overleg. maximaal 10 uur per week. De leukste bijbaan van Stramproy!
Hoeveel verdien je bij Jumbo? Check t Jumbo Salaris TradingCoach.
Hoeveel verdien je bij de Jumbo aan salaris per uur? Je kunt je geld bij Jumbo op heel veel manieren verdienen. Zo kun je naast een mooie middelbare school bijbaan bij de Jumbo ook opklimmen naar andere functies. De banen waarvoor we het Jumbo salaris berekenen zijn.:
Adecco De beste vacatures voor vaste en tijdelijke banen.
Verwijder eerst een oude vacature. Vind je droombaan. Commercieel en marketing. Personeel en organisatie. Transport en logistiek. Bekijk alle vacatures. Bekijk alle vacatures. Lees meer over de maatregelen die Adecco treft inzake COVID-19 en lees wat je als uitzendmedewerker moet weten. Hulp nodig bij het vinden van je droombaan? Maak in 3 minuten een Adecco account aan en wij gaan voor je aan de slag! Aan de slag. Straal 5 KM. Selecteer een van de voorgestelde locaties. Werken bij topmerken. Bekijk al onze topmerken. Zwaar transport vacatures. Transport en Logistiek vacatures. Logistiek planner vacatures. Callcenter vacatures Apeldoorn. Vind je volgende baan in jouw vakgebied, bekijk vacatures in de buurt of ontdek onze topmerken. Check alle vacatures. Beter in je werk. Onze recruiters hebben de belangrijkste sollicitatietips tricks voor je op een rijtje gezet. Lees de sollicitatietips. Meer dan werk. Natuurlijk werk je om geld te verdienen, maar er is nog zoveel meerdanwerk. Naar de blogs.

Contact Us